Olen Marja, kolmekymppinen beagleihin hurahtanut koiraharrastaja. Ensimmäinen koira joka mieheni Matin kanssa hankittiin oli suomenpystykorva uros Ressu. Ressu on Matin metsäkaveri, käyvät syksyisin lintuja haukkumassa. Nyt Ressu viettelee jo eläkepäiviä.
 
Toinen koiramme oli sitten beagle. Oltiin käyty näyttelyissä ihailemassa ko.rotua ja sydämet sulivat tähän luppakorvarotuun.Niinpä heti kun saatiin oma koti valmiiksi päätettiin hankkia toinen koira.
Tiitu lähti meidän mukaan uuteen kotiin heinäkuussa 2006.
 
Sitten elokuussa 2007 sain viestiä että Hutikan kennelissä Lyyli- neiti etsii uutta kotia. Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina lähdettiin kohti Ilmajokea, tietenkin ihan vain katsomaan Lyyliä. No sieltähän tämä riiviö kuitenkin lähti meidän mukaan, Tiitun estelyistä huolimatta! Jatkoa meidän elämään voittekin sitten lukea Tiitun ja Lyylin blogista...
 
Elokuussa 2007
Ressu on nyt koirien taivaassa, siellä se saa kaikki herkut ja haukkua oraviakin niin paljon kuin haluaa. Siellä Ressu saa nyt nukkua Jeppe-koiran vieressä, toivotaan että pojilla on siellä  hauskaa yhdessä.