Innostuin töiden jälkeen tekemään luumurahkaa. Innostus johtui osin kait Erjan uudesta blogista jota kävin lukemassa. Olipas upeita luomuksia ;) No Lyylihän pelkää vatkainta aivan jumalattomasti, joten kimulit kykötti sohvalla piilossa kun vaahdotin kermaa. Mutta kun sain rahkan valmiiksi niin jopa oli vilinää ja vilskettä vatkainten ympärillä...

1056394.jpg

Tässä Lyylin taidonnäyte, ei tarvii enää pestä vatkaimia, Lyyli hoitaa homman ;)

Tiituhan ei oo oikein perso makealle toisin kuin Lyyli herkkupeppu! Lyylille kelpaa niin banaani, ananas kuin myös mandariini. Myös salaatti, tomaatti ja kurkku kelpaa.

Jäniksen ajossa ei olla keritty käymään koko viikonloppuna. Nyt kyllä näkyis jäljet hyvin kun on luntakin.Mutta jospa ehdittäis käväsemään ens viikonloppuna. Lauantainahan meillä on se Jyväskylän näyttely, saapa nähdä miten se Lyydia siellä pärjää. Onneksi beagleja ei ollut kuin 21 joten kehä ei toivottavasti veny aivan yömyöhään. Tiitu menee päivähoitoon mummulle (minun äidille) saa siellä varmaan paistettua hirvenlihaa jos vanhat merkit paikkansa pitävät.Ja jakamatonta huomiota ja paljon rapsutuksia. Huomenna mennään harjoittelemaan koirakouluun tottista ja toivottavasti joku myös mittais Lyylin ihan harjoituksen vuoksi. Nyt ruetaan syömään sitä luumurahkaa koko porukalla ;)