Oi tätä onnen aamua! Nyt se sitten vihdoin saatiin se pupupaisti. Matti lähti aamulla Tiitun kanssa metsään, pakkasta oli -8 astetta. Tiitu oli katellut jänistä semmoisen 15 minuuttia ja löytänyt pupen kuusen alta makuukselta. Tiitu oli ajanut reippaasti ja johdattanut pupetsun suoraan Matin pyssyn eteen ja PAM ! Saatiin Tiitulle ekka pupu. Jo oli kimuli innoissaan ja leuhkevana kun tulin kotiin Tiitua kehumaan ja ihastelemaan pupua.  Komia jänis olikin. Myös Lyyli Hutikka pääsi ihastelemaan saalista,mutta Tiitu teki selväksi kuka jäniksen on saanut. Matti antoi Tiitulle sydämen ja keuhkot, mutta mitää tekee jäniskoira? Yökkii ja kulettelee vaan makupaloja suussaan. Edes Lyyli ei saattanut niitä raakoja herkkuja syödä joten sushit ei meillä kelpaa !

997670.jpg

Tässä Tiitu ihastelee saalistaan

997679.jpg

Yäk! miten ällöttävää raakaa lihaa, totesi Lyyli

Nyt siten on paisti roikkumassa ja kuola suusta valuen odotan että saan sitä rueta paistamaan,nam.

Huomenna ei sitten joudeta metsälle kun lähdetään sinne kauneuskilpailuun, tosin suihkun kautta, kun on kumpikin koira ihan veressä kun sen pupen kanssa touhusivat pihalla.

Eilen juhlittiin anopin 60-vuotisjuhlia. Järjestettiin ihan yllätys bileet ja hauskaa oli. Tänään olikin sitten kummityttö Tuijan 4v. synttärit, joten kakkua on syöty ja kahvia juotu. Nyt Lyylin kanssa ruetaan kertaamaan tottis alkeita tuolla pihalla ja harjoitellaan mätsäriä varten.