Olihan tosi upea viikonloppureissu. Lähdimme lauantai aamuna Erjan ja Siitan kanssa kohti Keminmaata. Lyylihän on jo kokenut reissaaja ja istui koko matkan häkissä tosi mallikkaasti. Kun päästiin perille motelliin jatkettiin me Erjan ja Riitta the Viivi-beaglen äiteen kanssa kohti Ikeaa. Käytiin myös jumalattomassa karkkikaupassa! (minulle jo valmiiksi reikä hampaassa :( )

Iltahan huipentui siihen kun saatiin koko "hutikkalauma" koolle. Oli tosi hienoa tavata kaikki! Saunottiin ja pelattiin koko ilta. Lyyli pääsi myös näkemään kasvattajan pitkästä aikaa...

1381747.jpg

Kyllä muisti Lyyli kuka oli kyseessä ,huomatkaa mikä kurotus kohti syliä ;)

Sitten itse näyttelyyn: Lyyli junnukehässä arvostelulla erinomainen ja sija 4. Lyyli esiintyi taas todella mallikkaasti mutta siskolikka Gitta vei voiton. Onnittelut Gitan taustajoukoille!

ILMASSA OLI SUUREN URHEILUJUHLAN TUNTUA!

Mutta koko potinhan räjäytti sitten Siita ja Erja! Vieläkin tulee tippa silmään ja kylmät väreet, olihan se tilanne kaikkine kommentteineen aivan UPEA! Jopa koko hutikkalauma hiljeni siinä vaiheessa kun Siita julistettiin koko näyttelyn kauneimmaksi koiraksi! Liekkö nämä meidän pipot olleet lopulta se valtti mutta KOMIAT PÄRJÄÄ AINA!

Eikä tässä vielä kaikki...

Kasvattajaluokka Hutikan kennel BEST IN SHOW

 

En voi sanoin kuvailla miten huippua on kuulua tähän sakkiin, KIITOS viikonlopusta teille kaikille! Ja ens vuonna uusiksi ;)

1381749.jpg

Tässä vielä Lyylin ja Matin taidonnäyte

Lyylin arvostelu luettavissa näyttelytuloksista