Nyt on Lyylin viimeinen pentunäyttely käyty ja sijoitukseksi saimme pentuluokan kakkonen ja kunniapalkinto. Eli hienosti meni.Gessa-sisko kilpaili samassa kehässä saaden sijoitukseksi pentuluokan kolmonen. Hyvä Hutikan tytöt! Arvostelu on luettavissa Lyylin näyttelytuloksissa. Lyyli osaa jo olla näyttelypaikalla ihan iisisti, mitä nyt kaikki makkarakojut ja lattialle putoilleet namit kiinnostaa kovasti. Kajaanin pallohallissa on hiekkapohja joka sotkee kyllä koiran tosi tehokkaasti. Taitaa olla kohta iltapesun aika ;)

Jäätiin beaglekehän jälkeen odottamaan vielä eestinajokoirien kehää jossa tutut sesset saivat hienot sijoitukset. Konsta VSP ja Pimu ROP, onnea kovasti molemmille! Ja ainahan sitä pitää jotain tuliaisia ostaa, tällä kertaa tuli ostettua uusi näyttelypanta ja naru, kumisuka ja herkkuja kummallekin koiralle. (Tiitu on jo omansa ehtinyt syödä!) Kuvista tuli tosi keltaisia, johtuen valaistuksesta hallissa.

1190086.jpg

Gessa ja Lyyli

Pentukehästä en ehtinyt ottaa kuvia kun kuvasin videolle mutta jospa Erja laittais sitten kuvia tulemaan niin päivitellään niitä sitten.

Lyyli on nyt sitten "komennettu" dietille on kaksi viikkoa aikaa kiinteytyä ennen Alavuden näyttelyä. Lyylille on siis tullut joulukiloja...hieman liikaa ;) No äkkiä ne lähtee kun ruetaan juoksentelemaan lähimetsissä! Nyt täytyy rueta saunan lämmitykseen että saa pestyä pallohallin pölyt pois niin koirasta kuin omistajistakin.

1191652.jpg

Lyyli poseeraa