Startattiin aamulla seiskalta metsään. Erja ja Siita tuli meille seuraksi jahtiin. Ekana oli vuorossa Siita ja Matti. Me Erjan kanssa odoteltiin polulla ja kuulosteltiin. Pitkän lenkin kävivät mutta ajoa ei saatu vielä aikaiseksi. No koirat vaihtoon ja tilalle Lyyli. Yöjälkiä haisteli ja vähän haukahteli sitten katosi koko koira. No me lähdettiin jälkeen ja Matti tutkasi kuumeisesti. Koira vain kaikkosi kauemmaksi eikä haukkua kuulunut. Sanoinkin heti että nyt joutui pikku lihapulla suden suuhun. No me taas Erjan kanssa tielle passiin ja Matti lähti tarpomaan koiran perään. Kaukana oli Lyylerö käynyt mutta onneksi palasi takaisin ihmisten ilmoille. Oli ilmeisesti ajanut rusakkoa, Matti kotona moitti Lyyliä äänen annosta että pitää ilmoittaa haukkumalla jos lähtee ajamaan eikä juosta vaan hiljaa! (ajattelin vain että puhua kalatettiinko me Erjan kanssa niin isosti ettei haukku kuulunut ? )

No on kuitenkin nyt todistettu todistajien läsnäollessa että pikkuhutikka sekä etsii että ajaa ;) Tiitu on saanut levähtää tämän päivän, taitaa päästä metsään huomenissa.

Minulla vaivaa etusormi-olkapääoireyhtymä (itse diagnosoitu) siis kipu alkanut etusormesta ja kestänyt jo kuukausia. Nyt vain yltyy ja särkee jo koko kättä olkapäähän saakka. Todellista hermokipua kun ei 600 mg buranakaan enää tehoa. Nyt ei sitten kykene kun vasemmalla kädellä näpyttelemään. Täytynee käydä tohtorilla josko jotakin apua ois tarjolla!