Olipas päivän aikana satanut paljon ihanaa nuoskalunta! Matti rupesi kolahommiin ja minä ajattelin yllättää ja tehdä kunnon lumipiikelin...

1202341.jpg

eikö muistutakin Lyyliä?

Tiitu ja Lyyli oli mallina kun muotoilin ruppia, mutta arvata saattaa että tämä piikeli muistuttaa enemmän Lyyliä kuin Tiitua ;) Päästä tuli aluksi niin raskas että se läsähti maahan mutta kaulasta pitikin tehdä tökevämpi niin pysyi hyvin paikallaan.

Tiistaina käytiin koirakoulussa toikkaroimassa. Meillä kun se on ulkotiloissa niin Tiitulle tuli tietysti kylmä. Se kun ei anna minkäänlaisen viitan tai muun vaatekappaleen olla päällä! Lyylillä oli tietysti uusi mantteli,eikä minkäänlaista tietoa kylmästä. No minun piti sitten pitää Tiitua välillä sylissä, toinen kun tärisi kun horkkatautinen. Tiitulle onkin pääasia päästä katselemaan muita koiria kun Lyyli treenaa. Lyylillä sujuu luoksetulo jo todella mallikkaasti, ainoa vika on siinä että se juoksee suoraan pahki! Minulla tuli polveen mojova mustelma kun olin Lyyliä vastaanottamassa. Nyt pitäis Lyyliä treenata lumessa että osaa myös ravata muullakin alustalla kun hiekalla. Ainakin koirakoulussa ravaaminen lumessa ei onnistunut koska Lyyli rupesi harppomaan ja loikkimaan miten sattuu. Mutta nyt on ainakin lunta missä  harjoitella!

1202377.jpg