Onpas ollut kiireinen viikko! Maanantaina käytiin eläinlääkärillä otattamassa Lyylille mikrosiru ja Tiitu sai annoksen pitkävaikutteista kortisonia. Lyylin pistäminen sujui ilman mitään ongelmia ( lue:ei siis huomannut koko hommaa kun oli suu täynnä raksuja). Tiitu sen sijaan huusi kun ois henkeä viety kun kortisonia piti pistää suoraan reisilihakseen. Lääkeaine kuulemma kirvelee tosi ikävästi. Tiitu pääsi vielä liikauttamaan jalkaa kun piikki oli vielä lihaksessa, siksi varmaan kova kipu. Aristi jalkaa illalla mutta on nyt jo ihan ok.

Tiistai iltana oltiin taas koirakoulussa Tiitun ja Lyylin kanssa. Tiitullahan tottis-koulutus on jo hyvällä mallilla mutta Lyylin kanssa saa tehdä tosissaan töitä. Seuraaminen Lyylillä jo jollain lailla onnistuu mutta paikka-käsky on vielä aivan hakusessa. Hiljaa hyvä tulee...toivottavasti. Muistelin tuossa viime syksyä kun Tiitun kanssa aloiteltiin koirakoulua, kuinka epätoivoiselle tuntui kun koira ei suostunut edes rinkiä kävelemään, jurotti vaan. Mutta nyt lähtee kentälle mielellään, on kait jo tutustunut kavereihin siellä ;)

Minä itse sen sijaan olen aloittanut yhden kaverin painostuksesta kudontapiirin, eli kudotaan mattoja ja poppanoita yms. Koskaan en ole kutonut joten täytynee laittaa valmiista tuotoksista kuvia joskus(siis jos saan jotain valmiiksi) Saas nähdä tuleeko matoista beaglen kestäviä, Matin villasukka ei ainakaan kestänyt, reikä tuli...

936787.jpg

Tässä kimulit näyttää että sidostesukka olisi kestänyt mutta villasukka ei!