Maanantaina, siis virallisena jäniksenmetsästys aamuna ensimmäisenä pääsi starttaamaan Lyyli. Ja heti ensimmäisenä ajopäivänä oli Lyyli pupen saanut makuukselta ajoon ja ajanut tunnin ajan. Valitettavasti puppe oli juossut pellolle ja Lyyli tehnyt hukan. Matti nauroi vielä kotonakin miten Lyyli oli hymähtänyt isosti kun oli pupen hukannut hmph ;) siis turhautunut hymähdys!

Eilen aamulla oli sitten Tiitun vuoro. Vähän aikaa oli tuossa lähimetsässä ajanut rusakkoa mutta rusakko oli mennyt pitkin vilja peltoja joten homma tyssäsi siihen. Matti veikin sitten Tiitun eri paikkaan ja siellä olivat saaneet heti hyvän ajon aikaiseksi, viiiden minuutin etsinnän jälkeen jäljille ja ajoa vajaan tunnin verran ja taas hukka. Mutta tosi hyvää harjoitusta kumpaisellekin. Eli kumpikin koira ajaa ;)

Tänään aamuvuoron jälkeen Lyyli metsään. Vettä satoi kaatamalla mutta sehän ei Lyyliä hidastanut. Tunti hakua ja sitten jäljille ja hurjaa ajoa. Matti oli päässyt jo ampumaetäisyydelle mutta ampunut huti :( Mutta jänistä se oli Lyyly ajanut uskokaa tai älkää ;)

1876942.jpg

Väsynyt ajuri