Olipas kiva reissu Kannukseen! Tämä oli nyt Lyylin ensimmäinen "julkinen esiintyminen" ja mitä teki Lyyli? Pokkasi palkinnon kolmannelta pallilta! upeeta! Mahtavaa! Tuomari oli Matille sanonut että:"onpa teillä todella kaunis koira, mutta vaatii esiintymisharjoitusta" Matti siis pääsi esittämään Lyyliä kun minä toisessa kehässä esitin Tiitua. Me sijoituttiin Tiitun kanssa sinisiin, kun aluksi meni överiksi näyttelytaluttimen kanssa.(outo kapistus, vaati neuvoja viisaammilta ;) ) Sinisissä Tiitu sitten sijoittui neljänneksi

940940.jpg

Tässä Lyyli palkintojen jaossa

Palkinnot oli kyllä mieluisia: Lyyli sai ruokapussukan, possun saparon ja mikä hienointa MITALLIN!

940969.jpg

940966.jpg

Tiitu sai koiran suklaata, pururenkaan ja possun saparon

Kyllä nyt saa kasvattajakin olla pollevana kun Lyyly heti ekassa mätsärissä näin hienosti pärjäsi! Nyt vaan ruetaan reenaamaan kohti Jyväskylän näyttelyä.

 

Yritettiin takaisin tullessa käydä Kärkkäisen sikapäivillä, mutta siellä oli aivan sikana väkiä. Jonot kassoille oli niin julumat että puikkelehittiin pian pihalle! Jäi kimulit ilman possunkorva laatikkoa mutta pitänee käydä viikolla uusi reissu. Nyt pitää rueta levähtelemään kun kimulitkin rauhottui nukkumaan, oli niin rankka reissu etteivät jaksa edes nujuta ;)