Nyt on sitten kotiuduttu Jyväskylästä. Aamulla lähdettiin seitsemältä ajelemaan ja perillä oltiin pysähdyksien jälkeen kymmeneltä. Lyyliä aluksi jännitti kovasti se ihmisten ja koirian paljous mutta tottui suht äkkiä. Kehä olikin sitten melkein kaks tuntia myöhässä, hoh hoijaa! Elikkä nyt niitä tuloksia:

Lyyli oli pentuluokan paras narttu jonka jälkeen kilpaili vielä rop kehässä  ja sijoittui siinä toiseksi eli sai vsp:n.  Lisäksi Lyyli sai vielä kunniapalkinnon. Eli päivän saldo:kaksi ruusuketta ja pokaali. Ei huonosti ensimmäisestä oikeasta näyttelystä. Nähtiin myös Lyylin siskolikka Gimma joka oli ihan erinäköinen kuin Lyyli, terveisiä vaan Gimman popoolle ;)

Lyylin näyttelytuloksista voi sitten lukea arvostelun kokonaisuudessaan.

Ja nähtiinhän me se Alvi-herrakin sekä kasvattaja. Lyylillä oli ilmeisesti jäänyt jotain traumoja Alvista kun pissasi hädissään lattialle kun morjestettiin Alvia. No parempi se on noita herroja vähän pelätäkin ;)

1067090.jpg

Tässä väsynyt matkalainen ja palkintoruusukkeet, seisoa ei enää jaksa :(

Kehästä en saanut hyviä kuvia otettua, tuli tosi haikeita ja harmaita kuvia.Mutta olihan se hieno kokemus käydä noin isoissa bileissä kun ei olla ennen käyty. Myyntikojujakin ois ollu vaikka millä mitalla. Tiitulle ostettiin tuliaisiksi kuminen vinkuva ankka. Tiitua oli hoidettu koko päivä tosi hyvin oli saanut uuden skodan kyytiä ja paljon hyviä herkkuja, kiitos hoitajille ;)

Nyt ruetaan saunan lämmitykseen ja ihailemaan palkintoja!