Tiitu on taas tänään joutunut ottamaan kortisonipiikin, joku ruoka aiheuttaa taas kutinaa. Ilmeisesti myös nämä pakkaset vaikuttavat ihoon, se kuivaa ja alkaa kutista. No nyt otetaan ruoan suhteen tiukka linja ja tytöt siirtyy syömään eri huoneisiin. Matti käytti Tiitua eläinlääkärillä aamulla ja kun tulin töistä niin piti tarkistaa että oliko ell.lääkäri todella antanut oikeaa lääkettä! Tiitulla oli nimittäin meno päällä. Kiersi olohuone-keittiö rinkiä ja Lyyli ajoi Tiitua niinkuin jänistä ;) Hauskaa katsottavaa!

Lyyli on ollut nyt päivän laihiksella kun näyttää turpoavan näin joulun jälkeen...sai nyt vain pikkuisen raksuja ja sitten pahimpaan nälkään ryhtyi syömään luuta...siitähän tuli tietysti jumalaton tappelu. Tiitu huusi kuin viimeistä päivää että hänkö jää ilman? ( luita on siis kaksi täsmälleen samanlaista) yritin tarjota sitä toista mutta arvatkaa kelpasiko? EI! Kuvasin tappelua digikameralla joka ei tallenna ääntä (onneksi ;) ) ja yritin saada sitä teidän iloksi mutta ei taitane onnistua... joten tässä perinteinen kuva, jossa Lyyli jo sanoo Tiitulle ison sanan! HILJAA, Nämä on minun luut!

1184327.jpg

Lyyliä ei olla pahemmin ehditty treenata Kajaania varten mutta jospa se menis edes kohtalaisesti kehässä, Matti on varannut händler vuoron. Tiitu pääsenee taas hoitoon, ettei tarvii yksin kopissa kyyhöttää koko päivää. Erja lähtee kannustusjoukkoihin, joten toivotaan edes kohtalaista sijoitusta ettei tarvii sitten kotimatkalla hävetä ;)