Huh huh! herätty on ;) Meni eilen näyttelyreissulla myöhään. Oltiin kotona vasta puolen yön kieppeillä! Mutta vaikka oltiin väsyneitä niin sitäkin onnellisempia.

Beagleja oli yhteensä 11.Tuomarina Matti Palojärvi.

Kubik ROP SERTI ja RYP 2

"Mittasuhteiltaan erinomainen. Voimakas, oikealinjainen pää. Erinomainen ylälinja, vahva raajaluusto.Hyvä liike, miellyttävä luonne" Tässäpä osa Kubikin hienosta arvostelusta. Tosi hienosti Kubik esiintyi kylmyydestä huolimatta.

Pakkasta oli semmoiset viitisen astetta, ihmeen hyvin tarettiin koko porukka, olihan koirillakin onneksi takit ;)

Kubik lämmittelee tassuja Nauru

Seuraavana oli kehässä meidän oma Lyyli. Tällä kertaa Lyyli sai laatumaininnan erittäin hyvä. Lyylihän sai viime vuonna Palojärven Matilta sen ensimmäisen sertinsä, mutta nyt ei Lyylin charmi purrut Mattiin ja siksipä EH. Lyyli oli tuomarin mielestä "hiukan liian kuiva" ;) siispä jatkossa meillä muistetaan juoda kunnolla ;) ;)

"Mittasuhteiltaan oikea, voimakas oikealinjainen pää. Hieman löysää kaulanahkaa.Hyvä ylälinja. Riittävä raajaluusto.Hyvät kulmaukset. Raajat oikea-asentoiset. Käpälät voisivat olla tiiviimmät. Tehokas, kevyt liike"

Tiituhan pääsi eiliseksi päiväksi oiken tehohoitoon ;) Matin sisko poikaystävänsä kanssa ottivat Tiitun hoitaakseen. Tiitu oli päässyt käymään ainakin alkossa Yllättynyt ja missä lie muualla seikkailleet ;) Mutta nälkä ei Tiitulla ainakaan ollut kun oli taasen omatoimisesti kopannut pöydältä esim. sämpylää Nauru Kiitos hoitajille, ootte korvaamattomia!

Ja iso kiitos Maria-Riitalle eilisestä päivästä! Ja onnea herra47:n menestyksestä.

(tekstissä voipi olla paljonki kirojotusviriheita kun näppiksestä loppuupi patteri ;)