Neljän tunnin kuluttua vaihtuu taas vuosi! Tämä vuosi 2007  onkin ollut täynnä tapahtumia. Tiitu on kehittynyt jäniksen ajossa, tosin vaatii vielä kovasti kokemusta. Ressu siirtyi koirien taivaaseen ja sitten tapahtui tämän vuoden kohokohta...Lyyli tuli taloon! Lyyli toi meille ilon ja valon ja sai taas Tiituunkin sitä ihanaa pentumaista pilkettä ;)

Joulu sujui rauhallisesti kotosalla, pukkia käytiin katsomassa Tyrnävällä ja illalla availtiin lahjoja koirien kanssa. Matille pukki toi beagle-aiheisen palapelin (500 palaa) ja minä sain erikoiskasvohoidon ja hajuvettä. Tiitu ja Lyyli saivat joululahjaksi isot luut...

1173026.jpg

Tiitulla otti luun syönti niin koville, että välillä piti ottaa nokoset

Lyylikin on päässyt jo metsälle, tosin pelkää vielä isompia kantoja ja muita mörköjä, mutta harjoitus tekee mestarin...kun saa tarpeeksi nakkeja niin kannotkin unohtuu!

Vajaan viikon päästä on sitten Lyylin viimeinen pentunäyttely ja neiti siirtyy junnuluokkaan. Menestystä varjostaa vain yksi pienen pieni ongelma...Tiitu suutuspäissään rääpäisi Lyylin kirsusta palan kynnellä, verta ei paljon tullut mutta pitkän aikaa punoitti. No nyt punoitus on lakannut ja tilalle on ilmestynyt albiinorantu! Siis apua! Kelpaako Lyyli enää näyttelyyn?? No täytynee ostaa mustaa kenkälankkia ja lankata Lyylyn nokka ;) Jospa ne tuomarit ymmärtäis että kyseessä on inhimillinen "tapaturma"

1173133.jpg

Muutenkin Lyylin kirsusta on väri haalentunut nyt talven aikana, Ressulla oli aina talvisin sama ongelma. Jospa väri palautus kevätauringon myötä. Sitä odotellessa...

Oikein ihanaa ja onnellista uutta koiraharrastus vuotta 2008 ! ( ja riehakasta lisää Tiitu ja Lyyli )

1173151.jpg