Eipä ois aamulla kello 5.30 uskonut että päivästä tulee näin hieno ja onnistunut. Taivaalta pukkasi räntää ja tie oli liukas kun lähdettiin kohti Alavusta. Matkalla poimittiin kyytiin Erja ja Siita. Kylmää oli ja tuulista kun päästiin perille. Paljon tavattiin uusia beagletuttuja ja nähtiin myös osa Renkkotenkon ekoista pennuista. Ja sitten itse jännittävään tapahtumaan, eli kehään. Matti esitti taas todella loistokkaasti Lyylin. Tuomari tuntui Lylystä tykkäävän ;)

Junnuluokan PN1 ERI1 ja VSP ja se ENSIMMÄINEN SERTI!

Tässä vaiheessa omistajalla kehän laidalla kastui silmät (satoi varmaan räntää ;)  Sitten Lyyli pääsi osallistumaan vielä kasvattajaluokkaan ja komeita kun ovat kaikki nämä Hutikan kasvatit, kruunattiin Maria-Riitta ansaitusti BIS kasvattajaksi, onnittelut vielä kerran! Päivä oli kerrassaan upea, ei olis kuuna päivänä uskonut että ensimmäisestä "oikeasta" näyttelystä se Serti tulee. Mutta Lyyli onkin ihan omaa luokkaansa (rakkaudella omistaja voi omaansa kehua)

Päivästä ois kirjoittamista vaikka kuinka paljon mutta tässä nyt tärkeimmät, jätetään Erjallekin kirjoittamisen aihetta ;)

Ja KIITOS Erja, ilman sinua meillä ei ois tätä hurmaavaa, ihanaa ja rakasta lyllerönpylleröä

Ja kun tultiin kotiin.........

Tiitu oli ollut koko päivän yksin tarhassa. No onhan se hyvä palauttaa kuri ja järjetys taloon, eli Lyyli tipautettiin maan pinnalle. Pikku tappelu pitää Lyylinkin virkeänä! Ei uskonut Lyyli Siitan tokaisua vaan piti vielä Tiitun saada vähän tokaista. Mutta nyt on taas arvojärjestys selvillä... ensin tulee Tiitu sitten Lyyli ;)

Ja arvostelu löytyy Lyylin näyttelytuloksista!

Onnittelut kaikille sijoittuneille tasapuolisesti

1222635.jpg

Voittajan on helppo olla kaunis ;)