Olipas se kova viikonloppu. Lauantai aamuna tosiaan startattiin jo ennen puolta viittä kohti Haapajärveä ja otettiin kyytille Siita sukulainen. Sitten suunnattiin koslan nokka kohti Maalahtea. Eikä oltu edes ensimmäisiä paikalla olijoita ;) Kasvattaja kerkes ihan ekana! Ilma oli ihanan aurinkoinen joskin tuulinen. Koko päivän kun kollotin siellä auringossa onnistuin polttamaan nenänpään ja kaulan! Onneksi Lyyli oli kuitenkin varjossa ettei saanut auringonpistosta. Kehät meni sutjakasti ja Matti esitteli sekä Lyylin että Siitan. kasvattajaluokassa minäkin pääsin kehään Siitan kanssa.  Menihän meillä myöhään kun oltiin kotona, vähää vajo kahdeksan oltiin kotona ja täällähän oli vallan ikäväinen pikkupiikeli odottamassa. Kyllä piti Tiitua hoitaa kovasti.

1593767.jpg

Matti ja Lyyli Maalahdessa

1593798.jpg

Hutikan Gitta Serti ja ROP onnittelut Lyyliltä siskolikalle!

Sunnuntai aamuna saatiin onneksi nukkua vähän pitempään kun kehä alkoiKestilässä vasta kahdentoista jälkeen. Tiitukin pääsi mukaan seuraneidiksi. Viljanmaa oli oikein ystävällinen tuomari ja Lyylikin tykkäsi. Antoi mitata ja tutkia tosi hienosti. Viljanmaa oikein kahteen kertaan kehui kuinka kauniit liikkeet omaava koira ja kuinka erinomainen suorastaan täydellinen runko ja raajarakenne MUTTA yksi vika! LIIAN SUURI PÄÄ! Voi Lyyli raukkaa, minkä se voi sille että on niin paljon ajatuksia päässä ettei ne mahdu pienempään pääkoppaan :( No saatiin kuiteski EH. Serti ois tullu jos pää ois ollu pienempi! Mutta onneksi meidän seurassa oli todellinen voittaja. Renkkotenkon eka kasvatta Ilmo Jäälin jässikkä tuli ja pokkasi ekan Sertin ja oli ROP sekä RYP 2. Voi kuinka kova tuuli kasteli kasvattajatätin ja minun silmät ;) Onnea Esa ja Ilmo.

Päivittelin näyttelyarvostelut luettavaksi, jospa joku suomentais tuon Maalahden tuomarin arvostelun kun ei oo oikein tuota kielipäätä, möivät ne ruohtalaaset mulle vanhan iltasanomanki!

1593785.jpg

Nyt meillä otetaan rennosti ja odotellaan Lyylin juoksuja alkavaksi. Lyyli pitää kesäloman ja seuraavaksi näyttäydytään sitten Ylivieskan KV näyttelyssä jos juoksut ehtii olla ennen sitä.

Viikonlopun saldo siis: ERI ja varaserti lauantaina ja EH sunnuntaina siis kerrassaan hyvä viikonloppu!