Voi ei! On taas se aika että kun tullaan sisälle niin alkaa tassurumba. Koirat eteiseen, väliovi kiinni ja laskemaan...yks kaks koli neli kaik yhes koos! Ja tässä vaiheessa Lyyli alkaa laulamaan (lue:huutaa suureen ääneen) ja Tiitu steppailee kahdella tassulla. Voi kun joku olis kehittänyt jonkun pesurin tähän hommaan. Huomenna ois Pyhäjärven näytelmät, pitäis varmaan pestä koiria vähän, näyttävät lähinnä joltain muulta kuin biikeliltä, jalat mustana.

Käytiin päivällä kylälenkillä ja pitäis nähtävästi käydä useammin. Lyyli pelkää kaikkea mahdollista, pyöristä mopoihin ja myös jalankulkijoihin! Joten ens viikolla käppäillään kylillä ja harjoitellaan. Kumma kyllä kun Lyyli on näyttelypaikoilla niin reippaana eikä pahemmin pelkää.

Tiitun allergia on taas pahempana, joten oireita tulee muustakin kuin väärästä ruoasta. Nythän syönyt vain lääketehdas Orionin raksuja. Ilmeisesti siitepölyt ym.vaivaavat. Onneksi nämä huomiset bileet on Tiitulle tällä erää viimeiset joten sitten voidaan harkita lääkitystä tms.

Mutta nyt pesulle ja nukkumaan koko lauma, huomenna on taas kova päivä ;)