Taas on mukamas ollut niin kiirettä että blogin päivitys on kokonaan jäänyt unholaan. Mutta nytpä kuulumisia: Allu on kasvanut hurjasti, poitsu painaa kohta 9 kiloa  aika jötikkä siis. Sisäsiistejä ollaan melkein kokonaan, osaa pyytää jo ulos. Ottaa koko ajan mallia Tiitusta ja Lyylistä. Tiitun kanssa Allu on nyt ystävystynyt tai pikemminkin että Tiitu on nyt hyväksynyt Allun osaksi laumaa tosin arvojärjestys menee meillä näin: Tiitu= koko lauman johtaja, alfanaaras,Lyyli= se joka tekee niinkuin Tiitu sanoo  ja Allu= se joka koittaa opetella lauman sääntöjä, saa välillä turpiinsa sekä Tiitulta että äidillisesti myös Lyyliltä.

Eli elämä on tosiaan rauhoittunut nyt kun koko sakkia voi pitää yhdessä sisällä ilman että saa pelätä että kuka kenetkin syö. Syyslomalla tuli ostettua uusi kamera ja tässäpä muutama otos, kuvankäsittelyohjelma ei tosin ruennut pelittämään joten näitä ei sitten ole muokkailtu

Alfanaaras lepäilee :D

Viikonloppuna käytiin katsomassa Muhoksen Minttua ja sisarukset saivat temmeltää vapaana ulkona, hauskaa oli!

Tässä pussaillaan

Minttu 12 viikkoa

Mintusta oli kasvanut reipas tyttönen, luonnetta ja virtaa tällä piikelillä riittää vaikka muille jakaa! Riiviöistä juuri Minttu muistuttaa eniten äitiään ;)

Allu rentoutuu ;) ( Pääsee jo ihan itse sohvalle )

Lauantaina suunnataan sitten Lyylin kanssa Seinäjoelle näyttelyyn. Mukavaa päästä piiitkästä aikaa näyttelyihin. On muuten kertynyt paljon hankittavaa: Allulle panta, pipokin pitäis ostaa ja tietysti kaikkea muutakin mukavaa :D

Lyyli valmistautuu näyttelyyn rentoutumalla, tosin huulet on jostain kumman syystä ihan ruvelle. Liekkö syynä Allun pikkuhampaat??