Aamulla lähdettiin liikenteeseen kello 04:45 haukotutti makeasti sekä koiraa että emäntää mutta virkistyttiin kun vaihdettiin biiliä Haapajärvellä ja saatiin matkaseuraa. Oltiin Seinäjoen Areenalla jo hyvissä ajoin ja Matti ehti Lyylin kanssa vähän treenatakkin. Lyyli oli isolla areenalla kuin kotonaan, eikä jännityksestä ollut tietoakaan.

Kehät alkoivat ihan aikataulussa ja sitten alkoi jännitys...

Lyyli kehässä ja tuomari arvostelee...minä kuvaan Erjan kameralla (jossa onneksi oli se jalusta ;) ja tuomari alkaa kehua Lyyliä...ja sitten "tuomio":

laatumaininta erinomainen, paras narttu 1 Serti ja Cacib

Sitten jännitettiin vielä kumpiko vie Ropin uros vai narttu. Tällä kertaa Ropin vei Daragoj Red Pepper Lyylin ollessa VSP. Eipä hävinnyt huonolle koiralle meidän pikkulyyli ;)

2011958.jpg

Väsynyt mutta onnellinen

Tässä vaiheessa filmille taisi tallentua erinäisiä hurraahuutoja ja onnen toivotuksia. Se oli Lyylin ihan ensimmäinen Cacib. Sanoinkin Sarille että jos kohta kuvaan pelkkää kattoa olen pyörtynyt silkasta jännityksestä ja onnesta! Matti oli mattimaiseen tyyliinsä ihan tyynen rauhallinen kaikkien ruusukkeiden kanssa mutta jopa kotona ryhtyi ihmettelemän että olipas kerrassaan hieno päivä ja kuinka meillä voikin olla näin hieno pikkupiikeli ;)

Vuorossa oli vielä Hutikan kasvattajaluokka josta saaliiksi Kunniapalkinto ja ROP kasvattajatitteli

2011921.jpg

Siita, Ellu, Hupi-Veikko ja Lyyli

Illalla päästiin vielä kutsusta esittämään koiria muutamalle ulkomuototuomarille Hotelli Stuerttin tanssilattialle. Tuomarit harjoittelivat beaglen arvostelemista ja kaikkihan me saatiin ihan hyvät arvostelut :)

Sitten käytiin vielä Hutikkalassa nostattamassa pentukuumetta, minun ja Matin sydämet vei ihan kokonaan pikku-Justiina ja Jalmari. Aivan syötävän ihania otuksia. Vihdoin päästiin kotimatkalle ja oltiin kotona vähän ennen puolta yötä. Reissu oli pitkä mutta kerrassaan upea. Kiitos taas kaikille hauskasta päivästä: Sarille ja Epulle ja Tanjan perheelle sekä tietysti Hutikkalaisten päähutikalle Maria-Riitalle (kiitos! alkava köhä meni ohi teijän baarissa ;) Ja tietysti Erjalle kun jaksoit meidän kanssa reissata, mukavaa oli!