Lauantai aamuna kello soi 03.30 ja lähdettiin kohti etelä-pohjanmaata, Ilmajoelle. Ilmajoella ryhmänäyttelyssä oli ryhmät 4/6 sekä 5 ryhmä. Meillä kehä alkoi heti yhdeksältä ja Kubik kävi nappaamassa ROPin sekä Sertin ja niinpä jäätiin sitten odottamaan ryhmäkehiä jotka alkoivat kello 16.30!!! No jaksettiin kuitenkin odottaa vaikka palelikin välillä ihan vietävästi. Onneksi sisällä oli hieman lämpimämpi, ja hyvässä seurassa aika kuluu joutuisasti.Silmänisku Yhdistetyssä 4/6 ryhmässä Kubik ei sitten sijoittunut mutta hyvä päivä silti! Hessin Vincet oli hienosti ROP veteraani ja veteraaniryhmässä upeasti 2! Onnea Allulle Hymy

Tänään sunnuntaina oli sitten vuorossa Pyhäjärven ryhmis jonne oli ilmoitettu 8 beaglea. Kubik sai laatumaininnan erinomainen ja oli kolmen kovatasoisen uroksen seurassa kolmas.

Ensi sunnuntaina Kubik esiintyy sitten Vaasan KV näyttelyssä.

Minun korva reistaa, liekkö saanut kylmää tuulta. Toivottavasti ei iske korvatulehdus kun on se rannekanava leikkauskin tulossa Yllättynyt. Nyt kuumaan saunaan ja kuumaa juomaa joten kyllä se siitä, toivottavasti.