Käytiin maanantaina Kaattarin Sirpan tuomaroimassa mätsärissä. Matti händlasi tuttuun tapaan Lyyliä ja me Tiitun kanssa käytiin esittämässä sirkustemppuja kehässä ;)

1704987.jpg

Tässä Lyyli ja kaunista ravia

1704997.jpg

ja seisotusta:)

Lyyli sai ensiksi sinisen nauhan ja sijoittui sinisten ykköseksi. Ja sitten BIS-kehässä Lyyli sijoittui kahdeksanneksi. Hienot palkinnot saatiin, ne onkin jo syöty!

Ja sitten Tiitun ja minun esiintyminen :) se olikin varmasti hauskaa katsottavaa, Tiitulla oli mielessä temput ja kävelikin suurimmaksi osaksi kahdella tassulla. Antoi myös tassua! No saatiin sininen nauha ja tuomarilta kehoitus syödä enemmän kun on poloinen niin laiha :) :) Kiitos Sirpa! ;)

Minulla alkoi nyt kesäloma (neljä viikkoa! JEE)  Huomenna lähdetään heti Ylivieskaan mätsäriin ja kunhan saadaan auto kuntoon niin suunnataan koko sakki lappiin. Lyyli ei ookkaan koskaan Kemiä pohjoisempana käynyt, nyt onkin suuntana inari, utsjoki ja eihän sitä tiedä mihin sitä ehditään. Kunhan kotiudutaan lapin reissulta käydään Halkosaaren kesäteatterissa ja ollaan mahdollisesti seinäjoella yötä. Siinä lähellähän asustaa yksi emo jonka luokse tietty yritetään kyläilemään ;) Sillon jää tytöt kotiin ja mummo ja vaari hoitaa!

Mutta nyt raskaan päivän jälkeen me Lyylin ja Tiitun kanssa...

1705045.jpg

Otetaan rennosti!