Meillä on vietetty tänään pakkaspäivää. Aamulla kävin tosin umpijäisellä autolla taas fysioterapiassa ja totisesti heräsin terapian jälkeen kun koko käsi voideltiin icepowerilla ja sitten hyppäsin jäiseen autoon ja ajoin kotiinHuutoolin todellakin hereillä! Meillä oli aamulla -29 astetta pakkasta, ei halunneet koiratkaan pitkälle pissalenkille, jostain kumman syystä Nauru?

Meillähän on sairastettu ihan urakalla..minä tietenkin jatkan sairastamista tämän olkapään kanssa mutta sitten alkoi tämä Tiitun räkätauti. Sunnuntai-iltana oli Tiitu jo aika huonossa jamassa, niinpä varasin sitten ajan Nivalaan ja käytiin Pirkolla tutkituttamassa koko porukka. Kubik ja Lyyli oli ok ( nenäpunkki on saatu taltutettua onneksi!!eli terveen paperit tälle pariskunnalle) mutta Tiitun keuhkoista kuului rohinaa ja kurkkukin oli turvoksissa Itkueli alkava keuhkoputkentulehdus ja kurkku kipu. Saatiin onneksi antibiootit ja nyt on Tiitu jo paljon paremmassa kunnossa.

Tässä Tiitu ihastelee Kubikin uutta ulkoilupukua (minun vanhasta toppatakista tuunattu ;)

Pitihän se Kubikillekin oma takki saada kun lauantaina lähdetään Laihialle näyttelyyn. Ulkonäyttely tietysti näin keskellä talveaYllättynytsaas nähdä miten taretaan jos mittari näyttää samoja lukemia kuin tänä aamuna!!

Lyyli ja Kubik sävy-sävyyn tietenkin ;) Melkein minusta on hienompi tuo itse ommeltu kuin kaupan vastaava Silmänisku hyvät kaavat siitä tosin sai!

Muuten meillä ei ole mitään kummallisempaa tapahtunut, juoksuja odotetaan ja niitähän saa odottaa kun on ruennut odottamaan. Odottavan aikahan on tunnetusti pitkä!

Mutta nyt täytyy aloittaa iltavenyttelyt, jospa tässä pikkuhiljaa kuntoutuisi takaisin työelämään, minulla alkaa jo olla todella ikävä töihin!