Tämän vuotinen päänäyttelyreissu on nyt nähty ja koettu ja hauskaa oli taas kerran. Lauantai aamuna startattiin jo hyvissä ajoin että ehdittiin vuosikokoukseen. Lyylin kasvattaja Maria-Riitta palkittiin hopeisella ansiomerkillä joten pitihän meidän olla mukana taputtamassa :)

Hotelli jossa majoittauduttiin oli ihan ok, sopi hyvin koirien kanssa matkustaville. Meidänkin huoneessa majoittui kaksi karvakorvaa sulassa sovussa. Lauantai-illan juhlimiset jäi melko vähiin kun väsymys rupesi painamaan jo alkuillasta ja jo muutaman drinksun jälkeen meidän seurue oli valmis unten maille Nauru Mutta niinpä me oltiinkin sitten pirteitä kuin peipposet aamulla ja oli mukava lähteä kohti näyttelypaikkaa.

Tässäpä sitten tuloksia:

                                            Kubik:

 Paras uros 3 ja varaserti

Tehokkaat liikkeet. Voimakas uroksen pää. Kauniit korvat. Rungoltaan sopivan voimakas, tiivis, jäntevä. Erittäin voimakkaat oikea-asentoiset raajat. Oikea väri. Erinomainen karva. Hännän karvoitusta hieman operoitu. Luonne 1.

Ja koko näyttelyn kaunein vai pitäisikö kuitenkin Alvin mieliksi sanoa että komein oli ansaitusti veteraaniluokan voittaja Hessin Vincet eli tuttavallisesti Alvi. Omistajana Kennel Hutikan Maria-Riitta Huhta

Onnittelut vielä kertaalleen Maria-Riitalle ja kiitos mukavasta viikonlopusta myös Sarille (muistan pitkään sen mitä eräs teki sinne respan lattialle ;) ) sekä Pilville ja Jannelle, Reetalle, Pekalle ja ihanille muksuille sekä Merjan poppoolle. Te kaikki pärjäsitte ihan loistavasti.

Me kotiuduttiin sunnuntaina vasta puolen yön maissa ja kotona odotti kaksi ikäväistä pikkupiikeliä. Vaikka äiti ja isä oli tyttöjä hyvin hoitaneet oli varsinkin Tiitulla ollut todella kova ikävä. Mutta ikävästä selvittiin päiväunilla jotka Tiitu sai nukkua minun kanssa poski poskea vasten :)

Käsi intoutui taas oikein kipeäksi tällä reissulla eli ei kestä enää edes autossa istumista. Minähän en ottanut näyttelypaikalla edes kuvia, vaan luotin ammattilaisen taitoihin ;) Tämä viikko olisi sairaslomaa mutta pahasti näyttää sille että tällä kädellä ei ennen leikkuuta tehdä mitään. Hyvä että roikkuu enää edes perässä kun vihloo ja viiltelee ikävästi Itku