972077.jpg

En voinut vastustaa kiusausta laittaa tätä kuvaa tänne, kun sain Lyylistä otettua tämmöisen takarohviilikuvan ;) aikalailla muistuttaa yhtä toista Hutikkalaista , se oli tosin kuvassa tiineenä ;)

Meillä on ollut rauhallinen viikonloppu, minä sairastan niskan ja hartioiden jäykkyyttä. Olen nyt ihan sairaslomalla kun ei kestänyt töissä olla. Lauantai-aamuna käytiin Tiitun kanssa metsälenkki haistelemassa jälkiä. Tiitu ajoi hetken mutta hukkasi jäljet. Sitten ollaankin köllötelty kotosalla vällyjen välissä kun on satanut vettä ja räntää.Lyylikin on nukkunut sisällä ihan rauhassa, mitä nyt välillä kinuavat keskenään. Anopin kanssa ommeltiin Lyylille mantteli ettei jäädy koirakoulussa tuo pikkuinen. Kiitos mallista Erjalle!

983029.jpg

Huomatkaa kuinka kaunis seisoma-asento, sitä ollaan kovasti harjoiteltu!

Tiitu meillä onkin semmoinen vilukissa, kun tultiin jänisjahdista niin Tiitu oli tehnyt totaalisen katoamistempun sisällä. Etittiin sitä kissojen ja koirien kanssa kunnes huomasin päiväpeiton mutkasta pilkottavan kirsun! Tiitu oli kaivautunut meidän sänkyyn peittojen alle...

983023.jpg

Sain ikuistettua tämän onnellisen ilmeen, huomatkaa kuinka hyvin Tiitun värit sointuu päiväpeittoon...( Tiitua ei olla aseteltu tuonne) 

Tiistaina olisi sitten taas koirakoulua, mennäänkin nyt ilman Tiitua kun Lyylin pitää saada itseluottamusta kun meinaa olla arkana jos Tiitu ei ole turvana. Kylälenkilläkin pelkäsi ihmisiä ja autoja joten nyt ryhdytään kasvattamaan luottamusta ja rohkeutta ettei tule Lyylistä arkajalkaa.Kun Tiitu on mukana Lyyli on tosi rohkea mutta yksin tahtoo mennä pupu pöksyyn ja se ei oiken jäniskoiralle passaa ;)