1041822.jpg

Kävin eilen ostoksilla Willitassussa ja mukaan lähti "hammasharjat" kummallekin ja sitten tämä ihastus nimeltään Repe Sorsa. Tämä olikin tosi mieluisa lelu kun vingahtelee sekä keskeltä että myöskin nokasta. Ja takapäässä vielä tuommoinen solmu jota voi kiskoa ;) Voi Repe parkaa kun se joutuu koville...

Yritettiin myös ottaa Lyylistä ihan virallisen näköistä seisotuskuvaa mutta saatiin aikaiseksi vain tämmöinen:

1041849.jpg

Nyt pitäsi ottaa jo panta pois että ehtii karvat tasaantua ennen H-Hetkeä ja pitää varmasti pestä tuo haisuli ennen Jyväskylään lähtöä. Tulis jo pakkasta, niin koiratkin ois puhtaampia. Nyt saa koko ajan olla pyyhkimässä tassuja kun koirat tulee sisälle.

Lyyli oli taas aamulla ruennut siivoamaan, vaikka satoi kaatamalla vettä. Oli kantanut kopista maton tuultumaan. Tiitu istui kopissa sen näköisenä että pitääkö tässä pelkällä puulattialla koko päivä nukkua ( Tiitu ei ulkoile sateella) Lyyliä ei sitten sade haittaa ollenkaan, luultavasti ei edes huomaa että sataa. Talostelee ulkona kun Tiitu "sokeripala" vain nököttää kopissa.

En ole nyt sitä Pehmustia laittanut koppiin ollenkaan kun sitä käytetään vain käymälänä. Pitää varmaan kaupata se säkki jollekkin jonka koira ei kuseskelis siihen ;)

Matti oli järjetänyt minulle shokkiherätyksen kun menin aamulla ruokkimaan koiria ulkovarastoon. Pimeässä hapuilin kopin luukulle kun naamaan läsähti jotain karvaista. Minulla pääsi ÄLYTÖN huuto! Törmäsin siis siihen Tiitun saaliiseen. Heräsin kyllä hyvin ;)

Nyt pitää rueta ruokkimaan koko lauma omistajat mukaan lukien. Olin muuten tänään niin laiska etten jaksanut edes koirakouluun lähteä. No harjoitellaan sitten ihan koti oloissa ;)

Pitää kyllä vielä mainita että käytiin katsomassa yhtä ihanaa leidiä, nimittäin englanninbuldoggi-pentua Pamelaa. Jopas oli suloinen kapistus. Toivottavasti Pamelan omistaja laittais kuvia että voitais ihailla tätä pötikkää. Arvatkaa tuliko taas koirakuume.........