Oi mikä yllätys oli aamulla kun lähdin kimuleita aamupalalle hakemaan! Lyylin ilme ois pitänyt saada tallennettua kun se astui ensimmäisen kerran lumeen. Kyllä tuli vauhtia tassuihin kun päästin tytsyt pihalle kirmaamaan

972063.jpg

Tässä hieman esimerkkiä siitä miten ollaan lumisotaa a`la Lyyli ja Tiitu ( vain lumipallot puuttuu)Meillä ei tarvita talvella lapiota kun meillä on Lyyli ;)

Tiitu pääsi sitten Matin kanssa taas nuuskimaan pupun jälkiä mutta...

972070.jpg

"kastuukohan siellä tassut?" miettii Tiitu

No puput eivät olleet vielä hereillä kun metsämihet olivat niin aikaisessa, tiitu ei ollut löytänyt jälkiä eikä saanut pupuja hereille, mutta huomisaamuna sitten uusi yritys!

Minä kävin haaskaamassa Ylivieskassa rahaa,anopin kanssa. Löysin edullisen jakajan käkkäräiseltä, nyt helpottuu lenkit koirien kanssa (toivottavasti! ) sitten tuli osteltua muutakin mukaavaa kuten 40 kappaletta possunkorvia, ne ovat meillä kuumaa kamaa!

Oli muuten aamulla aika liponen keli, talvikumit pitäisi rueta etsimään tai siis ostamaan kun entiset olikin jo ihan sliksit. Nyt täytyy rueta neulomaan Matille pipoa kun tämä talvi taitaa nyt tulla. Ostin oikein maastokuvioista lankaa ettei ainakaan isännän pipo pelota kaikkia jäniksiä pois ;)