Naapurin mies soitti Matille iltamassa että oli juuri nähnyt meidän talon lähettyvillä SUDEN  ja suuret jäljet oli hankeen jäänyt

Kuva on otettu pimeällä joten siksi vähän heikkolaatuinen, mutta pitkällä loikalla oli susi mennyt ! Joten nyt pidetään sitten vähän aikaa metsästystaukoa suden ja tietenkin pakkastenkin takia. ( tällä hetkellä mittari näyttää -32 astetta)

Susi oli suunnistanut suoraan meidän koirien jänisapajille. Näille jäljille on meidän talosta matkaa n.150 metriä

Allun kanssa käytiin tänään eläinlääkärillä ja Sami poisti Allun maitokulmahampaan joka oli jäänyt irtoamatta. Tiukassa oli mutta irtosihan tuo, samalla sain leikattua Allulta kynnet  oli nimittäin aika rauhallinen kaveri!

Lauantaina olisi Kajaanin kansainvälinen koiranäyttely, kovasti toivotaan että keli lauhtuisi. Näillä pakkasilla sinne ei kyllä lähdetä.

Joulu oli ja meni ja pukkihan oli taas hyvin antelias. Toi Allulle monta lelua. Ja tässä suosikki: pinkkipossu Tämä possu röhki hyvin tyttömäisesti ja oli muutenkin ihanan pehmeä ja suloinen...siihen saakka kun Allu rakasti pinkkipossua liikaa  possulta irtosi ensin korvat sitten sen suloinen alahuuli ja lopuksi pinkin aivot törähtivät ulos  nyt onkin ollut kamala suru ja murhe. Toivottavasti Kajaanista löytyisi uusi pinnkipossu ja Allu ihastuisi uudelleen. Toinen lelu jonka pukki toi oli hurjaakin hurjempi lohikäärme:se on tapettu jo aikaa sitten  lyylille ja Tiitulle pukki toi paljon herkkuja.

Tässäpä kuvaterveisiä Muhokselta! Kuvassa Mimmi 5 kk

(Mimmi on ihan kuin Lyyli pienenä )

Nyt täytyy ryhtyä hellimään Allua, meinaa olla vielä hieman tokkurainen kaveri