Matti ja Lyyli kävivät tänään Haapajärvellä mätsärissä ns.mörön kesytys reissulla. Minä olin töissä koko päivän. No jännitin tietty koko päivän että miten siellä menee. Sitten tulikin puhelinsoitto että meni ihan persiilleen! Ja hetken hiljaisuuden jälkeen Matti totesi että voitettiin Lyylin kanssa koko homma! Siis upeeta taas kerran Matti ja Lyyli! Näillä kahdella on joku kumma telepaattinen yhteys ja senhän näkee jo tuloksista ;)

1543629.jpg

Palkinnoksi Lyyli oli saanut superhienon pokaalin, mitallin, 5 kg raksuja ja vinkulelun. Olivat aika leuhkevana kun kävivät pokaalia esittelemässä minulle ;)

Toivottavasti nyt vain sama malli jatkuis ensi viikonloppuna Himangalla. Matti aikoo nyt treenata minua etten mokaa koko hommaa!

Meillä on myös aloitettu uusi "harrastus" nimittäin trapetsiTiitu harjoittelee agilityä! Kovasti on vauhtia ja innostusta Tiitulla. Meillä on ihan kotitekoiset esteet ja puomit, mutta hyvin homma pelittää. Kyllä onnistuu näin pienikuonoiselta koiralta hienosti pujottelu sekä erillaiset hypyt, Tiitusta treenataankin nyt temppukoira ;)