Matilla on huomenna synttärit. Tilasin Merjalta kakun (en uskaltanut ruveta itse vatkaamaan ;) ) Ja voi ihana minkälaisen piikelikakun Merja oli väsännyt. Kakkua voitte ihailla Merjan leivonta ja askartelu-sivuilta.(linkki lisätty)

Siis tämä kakku on kuin ilmetty Lyyli Hutikkalainen, samanlaiset lörppänä huuletkin ;) Myös kimulit sai Merjalta ja Jarmolta tuliaisia, leikkivät vaan lelulla vähän liian kova otteisesti! Illalla tulee kavereita kylään, saunotaan ja syödään kakkua. Sitten ois tarkoitus lähteä laulamaan karaokea (tulipahan nyt tuokin paljastettua)

Mutta sunnuntai aamuna me startataan Tiitun kanssa edustamaan. Eli Haapajärvelle mätsäriin. Tiitu ei oo päässyt pitkään aikaan esiintymään niin nyt on korkea aika. Lyyli ei ole nyt parhaimmillaan joten saapi jäädä kotimieheksi. Possun maksaa on jo sulamassa sehän on varma herkku millä Tiitun saa esitettyä kehässä.

Lyylille jouduin hakemaan uudet juoksupöksyt kun entiset oli niin piukat. Nyt on isommat ja paremmin suojaavat mutta silti ne kovin häiritsee. Yrittää puskea takapuolta seinää vasten josko irtoaisivat, mutta nämä on varmaa mallia. Tiitukaan ei saa näitä Lyyliltä pois.

Nyt täytyy ryhtyä valmistautumaan illan juhliin, palataan huomenna ja toivotaan hyvää sijoitusta Tiitulle.