Tänään oli Kubikin ensimmäinen virallinen näyttely suomessa. Tuomarina Hannu Talvi. Beagleja oli ilmoitettuna 13. Kubik kisasi nuortenluokassa. Sijoituksena EH/3. Näyttelyn taso oli kova joten tyytyväisiä sijoitukseen ollaan Hymy Kevään aikana tullaan kiertämään Kubikin kanssa useissa näyttelyissä, joten varmasti vielä niitä sertejäkin saadaan pojalle Silmänisku


                                      Kubik nauttii lumesta!

Muuten meillä uusi vuosi alkoi vauhdikkaasti, itse asiassa jo joulupäivänä. Nimittäin tiskikone sanoi yhteistyösopimuksen irti ja laski pari sankollista vettä laminaattilattialle :( no pilallehan se lattia meni ja samalla menikin sitten vaihtoon myös olohuoneen ja eteisen lattiat. Nyt on meidän perheessä koiraystävällinen lattiamateriaali, nimittäin muovi. Kovasti ollaan tykätty, lämmin jalan alla, helppo pitää puhtaana. Eikä ole koiran tassun alla liukas. Nykyään saa tosi kauniita muovimattoja ja niinpä mekin valittiin tammiparketin näköinen matto. Kova hommahan tämä remontti oli ja koiratkin joutui olemaan paljon tarhassa, mutta tämä vaiva kannatti nähdä ja nyt saadaan sitten nauttia lopputuloksesta.

Tästä on hyvä jatkaa uutta vuotta 2009! Lyyli on jäänyt "kilpailutauolle" odottelemaan juoksuja joten meillä kehiä kiertää toistaiseksi vain Kubik.