Tänään lähdettiin heti aamutuimaan ajelemaan Seinäjoelle. Meillä oli Johannan kanssa treffit ja Johannaa taisi jännittää aika paljon uuden perheenjäsenen saaminen :) Toivottavsti Johanna sisko ei ole pahoillaan pienistä kakkakikkareista ja pissoista matoilla ;)

Alfred on reissusta ihan väsynyt ja nyt meillä treenataan Tiitun kanssa kuinka opitaan olemaan pentukoiran kanssa. Tiitu on jo vähän haistellut ja kerran olen nähnyt jo että nuolaisi Alfredin pyllyä. Vielä ei näitä kahta uskalla yhdessä irtaallaan pitää kun Tiitusta ei ole takeita mitä se saa päähänsä (mustasukkainen pieni piikeli :) Mutta tosiasia on se että pakkohan sen on alkaa tottumaan että Alfred jää tänne ihan pysyvästi ja piste :D

 

Amored "Ada" omistaja: Johanna Saarela, Turku

Kahdeksan viikkoa on mennyt tosi nopeasti, kuin siivillä. Haikeaahan noista pennuista on luopua mutta kaikki pennut ovat saaneet hyvät kodit ja omistajat joten iloisella mielellä täällä ollaan.

Pentuhuonetta siivoilin jo ja aitauksen siirsin Alfredille ulos. Saa siellä käydä pissillä ja kakalla näin aluksi. Hihnassakin ollaan jo harjoiteltu kävelemistä ja sujuuhan se ;)

Onnea teille kolmelle uudelle "beagleperheelle" toivottavasti nämä pienet koiranalut tuovat teille paljon iloa ja valoa!

-Marja ja Matti-