Väsy painaa vielä eilisen jäljiltä mutta tässäpä tuloksia eiliseltä.Kehähän oli taas Jyväskyläläisittäin tosi myöhässä, tarkan tuomarin takia. Mittaili begleiltakin kuono-kallo-osan tosi tarkasti. Beaglekehän taso oli todella kova, sanoinkin että ollaan tosi tyytyväisiä jos saadaan EH mutta tuomari oli toista mieltä meidän pikku-Lyylistä :) Lyylille ERI ja sijoitus paras narttu kehässä 4. Sitten Lyyli sai vielä varasertin! Että ei ollenkaan huonosti mennyt Lyyleröllä. Ja just ennen beaglekehän alkua rupesi joku täti viereisessä kehässä imuroimaan, niin jopa rupesi Lyyliä jänskättämään. Häntä ei tahtonut millään nousta ja muutenkin keskittymiskyky oli kokonaan kadoksissa. Mutta niin vain tuomari tykkäsi Lyylistä että erinomaiseksi kehui :)

Arvostelu on kirjoitettu "ulukomaankielellä" joten suomennos siitä sitten myöhemmin ;)

Olihan meillä matkaseuraakin nimittäin Mirja lähti kotiin Kärsikseltä meidän kyydillä. Saatiin vihdoin ja viimein käytyä Mirjalla kylässä, kiva asunto oli. Ja kiitos seurasta ;) ja suuri kiitos myös kannatusjoukolle jonka banderollia en onnistunut näkemään ;) tack ja kiitos hauska päivä oli!      ;)

 

Ja Tiitusta vielä. Tiituhan oli anopilla hoidossa ja hyvin oli hoidettu ;) sain kotiin pienen pyöreän porsaan! Olivat "vähän" antaneet Tiitulle ruokaa ( yhden purkkiruoan ja hernekeittoa + jotain muuta josta ei kuulemma puhuta) mutta kylläpä se tuolla metsässä sulaa, ajaapi parasta aikaa puppea joten odotellaan täällä Lyylin kanssa että saadaanko paisti!