Eli siis kuinka jätät kaikki viime hetkeen? No ollaan siis valmistautumassa Seinäjoen KV näyttelyyn. Täältä lähtee ryhmärämä heti ennen kukon pieraisua liikenteeseen eli kokoonpanolla händleri, minä ja Lyyli ja naapurikunnasta Erja ja Siita. Mahtaa taas tulla ikimuistoinen reissu ;) Perillä nimittäin odottaa koko Hutikkalauma, EmoHutikka ja monta muuta pikkuhutikkaa! Meidän poppoohan osallistuu myös kasvattajaluokkaan ja taasen toivotaan menestystä ja kunniaa Emolle palkkioksi ansiokkaasta jalostustyöstä. Harmi kun meillä ei tällä kertaa ole mitään rekvisiitttaa niinkuin päänäyttelyssä, pitäisköhän tehdä joku banderolli Erjan auton takalasiin? (varmaan innostuis kamu asiasta ;)

Kynnet saatiin eilen leikattua mutta pesu jäi tälle illalle kun on niin kurainen piha että sotkeutuu heti pissalenkillä.

Lomaillut olen koko viikon ja vielä ois 3 päivää ens viikolla. Oon ottanut ihan rennosti, Matti on ollut yövuorossa joten hiljaa pitää olla.

Viime viikonloppuna juhlittiin Tuijan 5-vuotissynttäreitä. Tällaisen kakun sai Tuija...Aku, Hessu ja Mikki kakulla oli kuvan aiheena

2007447.jpg

Hyvin maistui kakku myös isommille vieraille ;)

2007451.jpg

Tässäpä Tiitusta ihan tuore kuva. Juoksutettiin Lyyliä vapaana ja Tiitua otti päähän tosi rankasti! Mutta Tiitu pääsee pupen ajoon sunnuntai aamuna jahka selvitään sieltä Seinäjoelta kotiin ;) Mutta nyt jatkuu valmistautuminen, tuloksia (jos niitä tulee) niin päivittelen sitten huomenissa!